Blog

Avagy a műanyagmentes július olyan nemzetközi mozgalom, melynek célja a műanyag szennyezetség visszaszorítása, annak érdekében, hogy tiszta utcáink, óceánjaink és csodás közösségünk lehessen.

Az első mérföldkő egy kisgyermek életében, mikor óvodába indul. Kikerül Anya ölelő,szerető kezei közül és kezdetben csak pár órát, később egy délelőttöt majd egész napokat tölt óvónénivel, dadusnénivel.

Avagy fonott rácsvédő vagy fonott fejvédőt ma már számtalan készítő kínál a kézműves babakelengye piacon.

Babakelengye

2021.05.18

Minden webáruháznak megvan a maga babakelengye - babaváró listája, hogy ki ne maradjak a sorból, leírom a saját tapasztalatom alapján, két gyermek után összeállított listánkat.

Ez a OneSize (OS), azaz egyméretes PUL külső belül prefold tartó füllel és patentokkal is ellátott.

PUL külsőt nedvességzárás céljából használunk, ebbe helyezzük el a nedvszívó betéteket, prefoldot vagy formára szabott betéteket.

Kidobod és ennyi?

Sajnos nagyon TÉVEDSZ!

Ez a csomag nem tűnik el. Miskolcon például a MiReHu szállítja el a kommunális hulladékot, majd NEM TUDJA megmondani, hogy mi történik vele. Igen, így van. Ma hívtam őket, hogy meg tudjam osztani veletek, hogy lerakásra vagy válogatás utáni lerakásra vagy égetésre kerül sor... de egyik kérdésemre sem tudott...