Alapkövek

2020.12.22

Sokat gondolkodtam milyen címet is írhatnék ide, hisz ez lesz az bejegyzés, ahol kicsit mesélek miért, hogyan és miből alakult ki a KNM Design mai termékpalettája. 

Visszatekerhetnék egészen elsőszülött fiam születése elé, de ott épp csak arra volt időm és akaratom, hogy magunknak szebbé tegyem a mindennapjainkat, néhány alapdarab születt csak. Később - második fiammal már éreztem, hogy sok. Sok az állandóság, a bezártság, az egyedüllét (holott 2 csodás gyermekkel voltam otthon) és semmi változatottság, semmi kézzel fogható nem született a nap végére...így telt el nap nap után.
Végül belefutottam abba, hogy az addig csodásan működő dolgaink kezdték feladni. A mosható pelusaink kiáztak, tönkrementek a PUL rétegek, az addig kényelmes hálózsákban már nem fért el a fiam, a nagyobb méretben pedig egész egyszerűen nem tudott lépni. Megoldást kellett találnom ezekre a problémákra. Így megjavítottam a pelusokat, újraPULoztam, erről később írok egy külön bejegyzésben. 

Megvarrtam életem első kamáslis, tipegő hálózsákját. - Ezt a zsákot több mint 1 évig tudtuk használni, hordani, anélkül, hogy bármilyen sérülés, hiba lett volna vele.