Ezt rágd meg! Jótanácsaim fogzáshoz

2021.10.29

Fogzáskor

Az egyik legjelentősebb mérföldkő egy kisbaba életében, mikor előbújnak az első fogacskák. Azonban addig hosszú és göröngyös út vezet, melyen anya és baba - olykor-olykor bizony együtt szenvednek végig. 

Fogzáskor a fogcsírák már 2-3 hónapos korban növögetnek, nyújtóznak és törnek felfelé, ezzel pedig nem kevés álmatlan éjszakát okozva anyának és babának. 

Így visszagondolva néhány év távlatából, már nem ez tűnik a nehéz időszaknak, de amikor benne voltam/benne vagy, a csillagot is lehoznád, lehoztam volna, hogy egy kis enyhűlést hozzak fiaimnak. 

A boltomba igyekeztem összegyűjteni a hazai fogzást könnyítő termékek közül a legjobbakat, melyet most pár sorban összegyűjtök nektek. 

Sok- sok márkát gyűjtöttem össze, melyek között megtalálsz majd természetes alapanyagú rágókákat, fa illetve 100% természetes gumi alapanyagút, illetve élelmiszeripari szilikont, mely 100%-ban BPA mentes alapanyag. 

_cucumberci kezei közül kerülnek ki a szilikon és fa golyók összefűzéséből készülő csillag alakú rágókák, fa elemmel kiegészített marokrágcsák és a kicsik ujjához kialakított négy ágú rágcsalabdák. Hazai termék. 

Csillagom műhelyében a természetesség jegyében készülnek a fa karikára csomózott prémium pamutvászonból varrt masni alakú rágókák. Hazai termék. 

Nemzetiközi márkákból három is megtalálható boltocskám polcain, ezek között  Sofie zsiráf 60 éves jubileumát ünnepli, a Mushie ujjra húzható fogkefe egyik személyes kedvencem és a Rágó Maki mely csak néhány éve indult útnak, de máris is milliók kedvence. 

Nézz be hozzám Miskolcon található üzletembe, vagy válassz online segítő rágótársat. 


Ui: ha már kint vannak a fogacskák, akkor se válj meg tőlük, mi épp a 7 éves korban kezdődő fogcserénél tartunk és ismét mindent rág(unk).