Óvodába készülök

2021.05.27
Óvodai takaró, párna és óvodai zsák
Óvodai takaró, párna és óvodai zsák
Óvodai takaró, párna, vállfás oviszsák
Óvodai takaró, párna, vállfás oviszsák

Óvodai textíliák

Az első mérföldkő egy kisgyermek életében, mikor óvodába indul. Kikerül Anya ölelő,szerető kezei közül és kezdetben csak pár órát, később egy délelőttöt majd egész napokat tölt óvónénivel, dadusnénivel. 

Az óvodakezdés nem csak érzelmileg, de anyagilag is megterhelő lehet, ehhez igyekszem azzal hozzájárulni, hogy nálam minden egy helyben, együtt megvásárolhattok, egy készletben. 

Óvodai kezdő készlet tartalma:

  • Óvodai zsák (itt több variáns létezik, a vállfás kiviteltől az akasztóson át a szatyros zsákig) 
  • Tornazsák
  • Takaró és párna - sok helyen kérnek puha hátoldalú takarót, mégtöbb helyen paplant és párnát, mosható huzattal 
  • Óvodai fektető, óvodai lepedő
  • Kéztörlő, kis törölköző 

Minden textílilát úgy választok meg, hogy hosszú éveket szolgáljon, hiszen 3 illetve 4 évet fogja használni kis gazdája. Mintájában igyekszem a semlegességre törekedni, hiszen ami ma a 3 évesnek minden vágya, nem biztos, hogy a kétév múlvani 5 évesnek is ugyanannyira kedvenc lesz. 

Az óvodai takarók és párnák, valamint az óvodai zsákok mind-mind Öko-tex minősítéssel rendelkező pamutvászonból készülnek, töltetük tűzéssel kerül rögzítésre, így számos mosás után is helyén marad. 

Óvodai fektetőt, óvodai lepedőt vagy gumis lepedőt is készítek, ezzel biztosítva, hogy mindent egy helyen megtalálsz. 

Sarkain gumis, így az új típusú, műanyag fektetőkre tökéletesen illeszkedik, kérhetet bélelt illetve bélés nélküli, béleletlen kivitelben. Ez utóbbit meleg, túlfűtött óvodákba ajánlom. 


Mielőtt azonban bármit is rendelsz, tájékozódj az óvodában, hívd fel a jövendőbeli óvónénit, hogy mit kérnek illetve miből mekkora méretet kérnek.

Hímzett nevet és óvodai jelet is kérhetsz a textíliákra, egyeztessünk üzenetben. 

Rendeléshez kattints