Óvodai takaró, lepedő: készüljünk együtt a szeptemberre!

2021.08.24

Óvodai lepedők, takarók, igényes kivitelben. Készülj kényelmesen a szeptemberre, és biztosítsd gyermekednek a legjobbat a bölcsibe vagy oviba!

Sok család számára izgalmasan telik a nyár utolsó hónapja, hiszen lázasan készülnek a szeptemberre, amikor is a kicsik bölcsődébe vagy óvodába mennek. Ilyenkor a gyerekeknek sok mindenre lesz szükségük, többek között óvodai takaróra, párnára, huzatokra is a délutáni alvás időhöz. Sokan mindenképp minőségi anyagból készült termékeket keresnek, hiszen a kicsik bőre különösen érzékeny. Egy kellemes, puha anyagú óvodai lepedő vagy takaró kiváló körülményeket tud biztosítani a pihenésekhez, így a gyerekek könnyedén el tudnak aludni a délutáni pihenőnél. Amennyiben Ti is készültök a szeptemberre, és szeretnél gyermekednek minőségi óvodai takarót, lepedőt, huzatokat vásárolni, ismerkedj meg webshopom kínálatával!

Paplan és párna - fehér

A választékban elérhető az ágynemű szett óvodai és bölcsődei méretben is. A termékek a gyerekek igényeit maximálisan kielégítik, köszönhetően a 100%-os pamutvászon anyagnak. Ha új óvodai takaróra, párnára lenne szükség a régi szett helyett, ebben az esetben is érdemes a kínálatból vásárolnod.

Ágynemű huzat

Színvonalas, igényes termékek, amik tökéletesek az óvodai takarókhoz, párnákhoz vagy az otthon használt szettekhez. A huzat anyaga puha, könnyed és légáteresztő. Szintén bölcsődei és óvodai méretben is elérhetők a termékek. Ahhoz, hogy a huzatok hosszan megőrizzék színüket, mintáikat, oda kell figyelni mosásnál a 40°C betartására.

Óvodai lepedő

Már az új típusú óvodai fektetőkre is elérhetők a gumis óvodai lepedők a választékban. Többféle mintában is kaphatók, szintén a legkiválóbb anyagok felhasználásával készülnek a termékek.

Óvodai zsák

A praktikus óvodai zsák szintén nem hiányozhat a gyermek induló csomagjából. A pamutvászonból készült, praktikus kialakítású zsákban a kicsik könnyedén tudják rendszerezni a dolgaikat. Vidám mintákban rendelhetők a termékek.

Óvodai takaró párnával

Ezek a szettek az óvoda végéig kiszolgálják a kicsiket, ez pedig óriási előny, hiszen nem kell foglalkozni az ovis évek alatt az új takaró, párna beszerzésével. Nagyon kényelmesek, kellemes körülményeket biztosítanak az alváshoz a gyerekeknek. A kicsik egyenesen rajonganak a vidám mintákért.

Bölcsődei takaró párnával

Termékeimmel kapcsolatban a legkisebbekről sem feledkezem meg, így a bölcsődei készülődés is sokkal egyszerűbb. Két variáció közül lehet választani. A klasszikus takarót még utazásokhoz is magatokkal vihetitek, a hagyományos típus pedig bátran mehet a kicsivel a bölcsődébe.

Termékeim kizárólag a legjobb, legminőségibb alapanyagok felhasználásával kerülnek legyártásra. Bármelyik árucikket is rendeled meg, biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel, és gyermekednek a maximumot biztosíthatod. Fedezd fel a kínálatot, és szerezd be az igényeknek megfelelő termékeket! A választékban kiváló árakkal találkozhatsz. Ha bővebb információkra lenne szükséged, keress bizalommal a megadott elérhetőségeimen, ahol készséggel válaszolok a felmerülő kérdésekre.