Charlie Banana - 2-in 1 - Úszó és leszoktató pelus

Puha - Charlie Banana védjegye a puhaság, mely a prémimum organikus pamut szálaknak köszönhető.

Egyszerű - A Charlie Banana 2-in-1 Úszó és Training Pelusok 4 előrhető méretben kapható. Nem szükséges alá eldobható pelenka. Használd úszáshoz vagy a leszoktatás idején. Dobd be a mosásba és használd újra és újra.

Biztonság - Minden Charlie Banana termék gondosan válogatott alapanyagokból készült, melyeket folyamatos tesztelésnek vetnek alá független laboratóriumokban.

Fenntartható- Minden Charlie Banana termék rendelkezik egy "Climate Neutral Certified" megjelöléssel. A cég elkötelezett és felajánlja forgalma 1% -át a klímaváltozás elleni harchoz és természetvédelmi támogatásként folyósít az " 1% For The Planet" keretében.

Védelmező- Charlie Banana 2-in-1 Úszó és leszoktató pelusokat szakértőink arra tervezték, hogy minimalizálják a "baleseteket" a tengerparton, medencében vagy épp a leszoktatás ideje alatt. Széles derékgumírozása kényelmesen illeszkedik gyermekhez. Szuperpuha pamut belsővel készült és több rétegű belső nyelvvel az extra nedvszívás érdekében.

  • ● Gazdaságos ● Környezettudatos ● Újrahasználhatól ● Puha, organikus pamut belső ● Vízálló külső réteg

Elérhető méretek: Small - Medium -Large - X-Large 
Képek között segítség, a pontos méret kiválasztásához. 


Materials / Ingredients/ Alapanyag

Shell-Face : 100% Polyester, Back : Polyurethane / Lining : 100% Organically Grown Cotton / Inner layer : 88% Biconstituent Fiber (80% Polyester 20% Nylon) 12% Polyester


Használati utasítás

Úszó-és Leszoktató pelusok vízálló külső réteggel segítenek a szobatisztaság útján. Vízzáró külső rétegnek köszönhetően minimalizálhatóak a "balesetek, de ez nem pelenka, nincs akkora nedvszívó képessége. Emlékeztesd gyermeked a toilet használatára. 

Mosási információk

Mosógépben hideg vagy maximum 40°C-on mosható. Használj enzimmentes mosószert megfelelő mennyiségben. Ne használj öblítőt vagy fehérítőt. Vasalni tilos. Szárítsd fektetve vagy szárítógépben alacsony hőfokon.

CB Tip

Néhány szülő nagyon szereti alsóneműnek is használni. Elsősorban nappali használatra javasolt. 

Elismerések:

Gold Award in Mother & Baby Awards 2016,
Loved by Parents Awards Shortlist 2015

Variáció kiválasztása:

4 490 Ft-tól
Please select variants first