Charlie Banana - törlőkendő

Puha - Charlie Banana védjegye a puhaság, mely a prémimum organikus pamut szálaknak köszönhető.

Egyszerű - használd szárazon vagy nedvesen gyermeked tisztításához. Illó olajos vízben áztatva is használhatód és mindig kéznél lesz a puha, nedves törlőkendó. Dob be a mosásba és használd újra.

Biztonság - Minden Charlie Banana termék gondosan válogatott alapanyagokból készült, melyeket folyamatos tesztelésnek vetnek alá független laboratóriumokban. Törlőkendők festék- és illatanyag mentesek.

Fenntartható- Minden Charlie Banana termék rendelkezik egy "Climate Neutral Certified" megjelöléssel. A cég elkötelezett és felajánlja forgalma 1% -át a klímaváltozás elleni harchoz és természetvédelmi támogatásként folyósít az " 1% For The Planet" keretében.

Védelmező- Charlie Banana újrahasználható Organikus pamut törlőkendői arra terveztek, hogy gyengéden tisztítsanak és óvják gyermeked érzékeny bőrét.

  • Organikus pamut● Műanyag, parabén és illatanyag, parfüm mentes ● Újrahasználható és mosható ● Gazdaságos ● Környezettudatos ● Made in China, with care

Materials / Ingredients/Alapanyagok

Each wipe: 9 in X 9 in (22.5cm X 22.5cm) Materials: 100% organically grown cotton

Felhasználási információ:

Mosógépben hideg vagy maximum 40°C-on mosható. Használj enzimmentes mosószert megfelelő mennyiségben. Ne használj öblítőt vagy fehérítőt. Vasalni tilos. Szárítsd fektetve vagy szárítógépben alacsony hőfokon. 

Variáció kiválasztása:

4 799 Ft
Please select variants first