Kamáslis hálózsák - Téli-extra

Örökmozgóknak, alvajáróknak, totyogóknak.

Kamáslis hálózsákjaim az igazi örökmozgó, forgolódó lurkóknak ajánlom. Hiába a pihe-puha takaró, ha gyerkőcünk altatás után kettőt fordul és már kint is a dereka, háta, lába, karja.

Ezen segít a hálózsák.

Lábrészénél kidugja gyerkőcünk a lábát, így biztosítva a szabad mozgást. Elalvás után melegebb szobákban akár csupaszon is maradhatnak a pici talpak, hűvösebb szobában vagy fázós gyermek esetén, mintegy zoknit a lábára hajthatod.

Alapanyaga: 95% pamut - 5 % elasztán
Bélése: 100% poliészter (vatelin réteg)
Bébiplüss:80% pamut - 20% poliészter

Vállban nikkelmentes patenttal záródik.

Kívül pamutjersey belül pedig magas pamuttartalmú bébiplüss, e két réteg közés kerül a hőszigetelő, melegentartó vatelin réteg - vállban patentos - kamásli része kb 14 cm hosszú, 98-as méret felett pedig 19 cm hosszú (az alapanyagok tulajdonsága miatt 1-2 cm eltérés lehetséges) - méretezésük mindig a gyermek aktuális ruhaméretéhez igazodik, nem szükséges eggyel nagyobbat vagy kisebbet vásárolni, mert a kamáslis rész a helyén tartja a zsákot, még ha kicsit nagyobb is.

18-21 fokos szobákhoz válaszd az extra bélelt zsákokat, mellyekbe egy 100% poliészter alapanyagú hőszigetelő réteg került bevarrásra.

21-24 fokos hálószobákhoz válaszd a bébiplüss béléssel varrt zsákjaim és hosszu ujjú bodyval vagy pólóval használjátok.

24 fokos vagy ennél melegebb helyiségekbe jó szívvel ajánlom a HaremCoverall nevű termékem, vagy válassz átmeneti béléssel (100%pamut anyag) készült hálózsákjaim közül.

Kezelés: színek és minták tartóssága érdekében 40°C-on mosógépben mosható, max 800-as centrifugán, fehéríteni és szárítógépben szárítani nem szabad, vasalni max 150°C-on lehet.

Mérettáblázat 

Variáció kiválasztása:

9 400 Ft-tól