Kamáslis hálózsák - Téli

Örökmozgóknak, alvajáróknak, totyogóknak. 

Kamáslis hálózsákjaim az igazi örökmozgó, forgolódó lurkóknak ajánlom. Hiába a pihe-puha takaró, ha gyerkőcünk altatás után kettőt fordul és már kint is a dereka, háta, lába, karja. 

Ezen segít a hálózsák.

Lábrészénél kidugja gyerkőcünk a lábát, így biztosítva a szabad mozgást. Elalvás után melegebb szobákban akár csupaszon is maradhatnak a pici talpak, hűvösebb szobában vagy fázós gyermek esetén, mintegy zoknit a lábára hajthatod. 

Alapanyaga: 95% pamut - 5 % elasztán
Bélése: 80% pamut - 20% poliészter
Vállban nikkelmentes patenttal záródik. 

Kívül pamutjersey belül pedig magas pamuttartalmú bébiplüss - vállban patentos - kamásli része kb 14 cm hosszú (az alapanyagok tulajdonsága miatt 1-2 cm eltérés lehetséges) - méretezésük mindig a gyermek aktuális ruhaméretéhez igazodik, nem szükséges eggyel nagyobbat vagy kisebbet vásárolni, mert a kamáslis rész a helyén tartja a zsákot, még ha kicsit nagyobb is.

18-21 fokos szobákhoz válaszd az extra bélelt zsákokat, mellyekbe egy 100% poliészter alapanyagú hőszigetelő réteg került bevarrásra. 

21-24 fokos hálószobákhoz válaszd a bébiplüss béléssel varrt zsákjaim és hosszu ujjú bodyval vagy pólóval használjátok. 

24 fokos vagy ennél melegebb helyiségekbe jó szívvel ajánlom a HaremCoverall nevű termékem, vagy válassz átmeneti béléssel (100%pamut anyag) készült hálózsákjaim közül. 


Kezelés: színek és minták tartóssága érdekében 40°C-on mosógépben mosható, max 800-as centrifugán, fehéríteni és szárítógépben szárítani nem szabad, vasalni max 150°C-on lehet.

Mérettáblázat

Variáció kiválasztása:

8 600 Ft-tól